IMAAN SUCI FEMININE WIPES MEMBANTU MENGHILANGKAN MISS V BERBAU

September 04, 2018

Assalammualaikum Dunia... Teringat masa pregnant beberapa bulan lepas... Sudah menjadi kebiasaan bagi wanita pregnant, majoriti akan mengalami masalah keputihan.. cuma bezanya banyak atau sikit, berbau dan tidak berbau... Bila dah ada keputihan tu kadang-kadang menyebabkan Miss V berbau... kannn... Terus terang MD mengalami masalah tu... Rasa sangat tak selesa kan bila Miss V berbau... tanya nurse, member-member semua cakap perkara tu normal... macam-macam cara dah buat nak hilangkan bau pada Miss V.. guna pembersih femininelah, air rebusan sirehlah tapi semua tu sementara je... Nak dijadikan cerita masa berbuka puasa haritu jumpe dengan cousin husband...kebetulan dia jual Imaan Suci Feminine Wipes dan katanya tisu lembab ni untuk hilangkan bau Miss V... Dia pun guna masa pregnant sebab tak selesa bau Miss V dan keputihan...

IMAAN SUCI FEMININE WIPES MEMBANTU MENGHILANGKAN MISS V BERBAU

 miss v berbau, imaan suci wipes, cara mengatasi keputihan dan miss v berbau,harga imaan suci feminine

Imaan Suci Feminine Wipes ni merupakan tisu lembab untuk membersih, menyegarkan, dan melindungi zon intim kaum wanita... Tisu penjagaan Miss V ini diformulasi daripada daun sireh dan pati mawar... Daun Sireh berfungsi sebagai antiseptik dan antioksidasi dimana ia berkhasiat mengatasi masalah kegatalan pada Miss V, bau yang tidak menyenangkan pada Miss V dan mencegah kuman pada Miss V... Manakala pati mawar pula bertindak sebagai penyeimbang PH dan memberi rasa nyaman dan sejuk pada kulit... Cara penggunaannya mudah saja, hanya lapkan pada kawasan intim wanita selepas membuang air besar atau kecil... Imaan Suci Feminine Wipes ni takde r besar sangat so senang nak bawa kemana-mana..buh je dalam handbag... lepas guna Imaan Suci Feminine Wipes ni Miss V tak berbau dah.. serius rasa lebih yakin dan selesa nak berjalan-jalan atau berkumpul ramai-ramai dengan family atau kawan-kawan...

Selain Feminine Wipes, Imaan Suci juga mempunyai tiga jenis lagi tisu lembab iaitu Suci Family Wipes, Premium Wet Tissue, dan Suci Facial Wipes... Bagi Wanita yang suka bersolek sangat sesuai menggunakan Premium Wet Tissue (untuk kulit kering dan sensitif) atau Suci Facial Wipes (untuk kulit berminyak dan berjerawat)... Dengan Imaan Suci Wet Tissue ni tak perlu dah untuk bawa botol pembersih mekap kemana-mana... Suci Family Wipes pula sesuai untuk menjaga kebersihan seisi keluarga sebagai contoh untuk membersihkan peralatan mainan anak-anak, perabot rumah, menghilangkan bau badan (deodorant) dan banyak lagi...

miss v berbau, imaan suci wipes, cara mengatasi keputihan dan miss v berbau, promosi imaan wipes

Kat sini ada berita baik untuk korang... Bulan September ni ada PROMOSI dari Imaan World tau... Dengan pembelian Suci Facial Wipes berharga RM85, korang cuma perlu tambah RM10 sahaja untuk dapatkan Serum Susuk Beradu yang berharga RM48...



Manakala dengan pembelian Premium Wet Tissue yang berharga RM120, korang boleh beli dengan harga PROMOSI iaitu RM108, dan korang cuma perlu tambah RM10 je dah boleh dapat Imaan Jardin Cushion Foundation yang berharga RM58...


Last but not least, Imaan World juga mengadakan PROMOSI bagi korang yang ingin turunkan berat badan dan mengalami masalah rambut gugur...  Dengan pembelian Zero Belly Detox Tea berharga RM55, korang boleh dapatkan Brokoli natural hair rescue yang berfungsi 2 dalam 1 iaitu Scalp serum dan massenger dengan cuma tambah RM10 sahaja...BERBALOIKAN!!!...

Korang tak perlu risau tau sebab produk Imaan World ni dah dapat pengiktirafan halal JAKIM dan ia selamat digunakan... so korang yang berminat nak beli tu boleh contact >>>

Contact Number : 019-3922261
 Email : zira.shahrudin@gmail.com  


IMAAN dan Da'i Pendakwah Nusantara. Jangan lupa saksikan secara langsung setiap Jumaat 9.00 malam di TV3 😊 ... Bagi korang yang berminat untuk menjadi agent boleh daftar disini >>> https://angel.imaanworld.com/daftar/000048


#easytravel 
#tisutravel 
#imaanworld 
#imaansuci 
#teabuahimaan 
#zerobelly

Wassalam 

You Might Also Like

4 Luahan Hearty

  1. banyak la dapat feedback menarik, adik ema sendiri suka guna wipe tisu Imaan ni sangat senang nak remove mekap.

    jom singgah www.lubukseni.com bebilerr free

    ReplyDelete
  2. bagus juga produk ni kan, boleh cuba..

    ReplyDelete
  3. Product imaan suci memang best

    ReplyDelete

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);