KEMBALI BERTENAGA DENGAN JUS ORLIN

by - April 28, 2016


KEMBALI BERTENAGA DENGAN JUS ORLIN

jus orlin, rahsia kekal bertenaga, khasiat dan kebaikan, kandungan
google

Assalammualaikum Dunia...

Sejak-sejak usia menginjak ke 3series ni selalu sangat badan jadi mudah letih... kalau tidur 8 jam sehari rasa tak puas... dekat ofis pun jadi takde mood, lemau je nak buat kerja sebab terlalu mengantuk...kadag tu siap tersenguk-senguk depan PC... Hihihi...

Tapi sejak mengamalkan Jus Orlin daripada Alludra International ni, Alhamdulillah kesan pertama yang MD perasan waktu siang dekat ofis tak mengantuk dah.. kalau lepas solat Zohor biasanya akan tidur kejap dalam 5-10minit tapi sekarang tak lagi... hehehe...

Perubahan lain selepas mengamalkan Jus Orlin ni, dalam pukul 2-3 pagi akan terjaga daripada tidur dan mata akan jadi segar bugar... so masa ni lah dapat layan blog... hihihi.. Selain tu, balik kerja pun badan still rase cergas dan bertenaga...

Last, yang paling best Jus Orlin berjaya buat MD tahan lapar... Sebelum amalkan Jus Orlin ni, bangun tidur pasti perut berkeroncong... lapar yang amat.. so biasanya dalam pukul 5-6 pagi MD akan makan nasi and lauk semalam... adudu... 

Sebenarnya banyak lagi khasiat dan kebaikan Jus Orlin ni.. Antaranya :-

- Meningkatkan tenaga dalaman
- Mencantikkan dan menganjalkan aset wanita
- Menstabilkan masalah hormon wanita
- Mengecutkan rahim
- Mengurangkan keputihan
- Awet Muda
- Meremajakan kulit dan berseri
- Menghasilkan bentuk badan ideal


KANDUNGAN JUS ORLIN

Kurma, Madu, Serapat, Kolagen, Sirih, Habbatussaudha, Mirifica, dan ada beberapa bahan lain. 
Bahan-bahan yang digunakan 100% daripada sumber semulajadi dan HALAL dirumus khas untuk kecantikan luaran dan dalaman wanita.


CARA PENGGUNAAN JUS ORLIN

Haruslah diambil 2 sudu besar sebelum sarapan pagi atau ketika perut kosong.
jus orlin, rahsia kekal bertenaga, khasiat dan kebaikan, kandungan

Seronok sangat rase bila ada perubahan positif pada diri... Perasaan pun happy selalu.. takde dah nak moody-moody je... Alhamdulillah... 
Kalau korang nak kembali bertenaga macam MD, jom dapatkan di:-
Alludra HQ : 017-6767966

Wassalam

You May Also Like

1 Luahan Hearty

  1. Menarik ni Mas.
    Lepas ni kakak klik link itu nak juga tengok:)

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)