[DIY] LITAR KERETA MAINAN DARIPADA KOTAK KASUT

by - March 04, 2016

[DIY] LITAR KERETA MAINAN DARIPADA KOTAK KASUT

car garage 01, do it yourself, diy, litar kereta mainan menggunakan kotak kasut, idea bina alat mainan daripada kadbod
google
Assalammualaikum Dunia...

Yeayy, akhirnya siap jugek litar kereta Uwais ni.. Hasil tangan ibu Uwais.. Huntunglah Uwais dapat ibu yang kreatif... kalau Mokde yang buat ni bukan jadi litar kereta, maunye kotak masih kotak...hahaahaha


Zaman gawat sekarang ni kalau nak beli litar gini mau makan RM 70- RM 100 kan... pakai kotak kasut ni jimat sangat... even satu sen pun tak keluar..hihihi.. 

Bile MD tanye dekat kakak sumber idea ni, dia cakap dia google je tapi google pun tak tunjuk step >>> 43 IDEA BINA ALAT MAINAN DARIPADA KADBOD.. Step tu dia try and error sendiri...

Hah, bile dah siap, budak kecik ni lah paling seronok... demam-demam pun gagah jugek nak maen.. tengah excited kan... heeheheehe..


do it yourself, diy, litar kereta mainan menggunakan kotak kasut, idea bina alat mainan daripada kadbod

do it yourself, diy, litar kereta mainan menggunakan kotak kasut, idea bina alat mainan daripada kadbod

do it yourself, diy, litar kereta mainan menggunakan kotak kasut, idea bina alat mainan daripada kadbod



Wassalam

You May Also Like

4 Luahan Hearty

  1. bila mak bapak kreatip, untung leh jimat banyak belanja beli mainan.. ajak anak2 buat sekali.. :)

    ReplyDelete
  2. waa seronok dia dapat main tu..
    samala dengan saya ni ada adik kecik lagi, bila balik je rumah mesti ada je benda reqeust nak suh buat.. haha. buat rumah la, kereta api la.. macam2.. buat dari bahan terpakai mmg menjimatkan.. botol, kotak2, tin minuman...

    Jalan2 sini
    Blog Ahmad Hasif

    ReplyDelete
  3. baguslah ibu uwais...jimat sikit...

    ReplyDelete
  4. Kreatif betul. Siap ada warna bagai. Kalau Sha, hurm, kelaut lah kotak tu semua,ekeke :D. Bahagia Uwais gini :)

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (56) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)