TADOM HILL RESORTS - PUSAT REKREASI TERINDAH DI BANTING SELANGOR

by - September 10, 2015

TADOM HILL RESORTS - PUSAT REKREASI TERINDAH DI BANTING SELANGOR


tadom hill resorts, pusat rekreasi, banting, selangor, tempat honeymoon,pusat  riadah menarik
GOOGLE
Assalammualaikum Dunia...

Selama hampir 12 tahun menetap di Selangor, tak pernah tau pun dekat Banting ada tempat rekreasi secantik dan sedamai ni... SUBHANALLAH..



Tadom Hill Resorts nama diberi.. Ia terletak hanya 12 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan 45 minit ke Kuala Lumpur. Kawasan ini  mempunyai hampir 40 ekar bukit batu kapur, tasik dan pokok-pokok. Tadom Hill Resorts ini terbahagi kepada dua iaitu Tadom Base Camp (tapak perkhemahan) dan Tadom Bamboo Suites (Chalet Premium).


Tempat ini sangat sesuai bagi mereka yang gemarkan aktiviti riadah seperti berkhemah, berkayak, bermandi manda dan sukakan ketenangan dan rasanya sesuai untuk berbulan madu bagi pasangan yang gemarkan kelainan...hehehhehe

tadom hill resorts, pusat rekreasi, banting, selangor, tempat honeymoon,pusat  riadah menarik

tadom hill resorts, pusat rekreasi, banting, selangor, tempat honeymoon,pusat  riadah menarik



tadom hill resorts, pusat rekreasi, banting, selangor, tempat honeymoon,pusat  riadah menarik

tadom hill resorts, pusat rekreasi, banting, selangor, tempat honeymoon,pusat  riadah menarik


tadom hill resorts, pusat rekreasi, banting, selangor, tempat honeymoon,pusat  riadah menarik


Tadom Hill Resorts,tadom hill resorts, pusat rekreasi, banting, selangor, tempat honeymoon,pusat  riadah menarik


Serius cantik tempat ni kan..disebabkan tak pernah lagi menjejakkan kaki kat sini makanya tasabarrr nak ajak hadek hakak mak ayah kite "honeymoon" kat sini... tak payah nak pergi honeymoon jejauh.. jimat segalanya...hihihi...  Kepada u all yang merancang nak ber"honeymoon" style baru, boleh lah masukkan Tadom Hill Resorts ni sebagai pilihan bulan madu anda.. hehehe...


Untuk Pertanyaan Lanjut:-

website : www.tadomhillresorts.com

Facebook : www.facebook.com/tadomhill

Lokasi: Kampung Labohan Dagang, Banting, Selangor, Malaysia

Phone:+60 3-7986 0076



sumber : Mr Google

Wassalam

You May Also Like

12 Luahan Hearty

  1. mesti seronok..suasana yang damai..bebas dari pencemaran..

    ReplyDelete
  2. 12 minit je dari airport? Haish. Melepas 3 tahun ulang-alik airport-beranang. T_T

    ReplyDelete
  3. jom join ga ni,,,rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  4. waaa...ramai yg promot tpt nih...tpt dia cantik....kira dekat dh ngn umah sy nih...nnti nk dtg jugak laa usha2 apa yg patut hehehe

    ReplyDelete
  5. cantiknya! dekat malaysia pun kita boleh je jumpa tempat-tempat yang menarik macam ni kan sis. cuma kena lebih searchlah ;) PG memang suka kan ketenangan. kalau duduk kampung, memang layan jiwa beb :D hahaha. PG done follow here. tq!

    ReplyDelete
  6. ahaaa...kat sinilah Tadom Hill tu....hari jumaat lepas ada kakak sorang ni tanya sorang lagi kakak..tahu tak lokasi Tadom Hill di Banting tu...so ni lah tempat nye.....nk try lah ke sana hujung minggu..menarik

    ReplyDelete
  7. Baru tau! very good info..tak tau pulak kat Banting tempat ni. Thank you for sharing!

    ReplyDelete
  8. saya dah pergi... memang menarik tempat ni... recommended sesangat
    http://blog3kaki.blogspot.my/2015/09/tadom-hill-resort-banting-weekend.html

    ReplyDelete
  9. meanrik la tempat ni....mas dah sampai ka? hehee

    ReplyDelete
  10. Cantiknya, tak tahu pun sedangkan dulu selalu memancing dengan ayah area Banting ^-^

    ReplyDelete
  11. best tadom hill ni..pernah pi..memang puas dengan aktiviti pun byk....lokmanamirul.blogspot.com

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)