Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

by - May 04, 2015


Assalammualaikum & Selamat Malam....




Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur
{ Click banner di atas untuk sertai }
Hadiah :RM50 Cash x 10 pemenang
Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015
Syarat-syarat wajib :
1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur
2. Follow blog  : 
akupenghibur.com, shamieraosment, sayidahnapisah, miminadam, bahejabella, kakitravelkhairuddin, papaglamz, enyabdullah, eryati, azirahman.com, shahira
3. Like Fanpage :
4. Follow instagram  :@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72
Segmen Cash RM 500 by akupenghibur.com di sponsor oleh shamieraosment, sayidahnapisah, miminadam, bahejabella, kakitravelkhairudin, papaglamz, enyabdullah, eryati, azirahman.com dan shahira
** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

Wassalam...

x

You May Also Like

18 Luahan Hearty

  1. Good luck. Jom join segmen nani pulak :D

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya mas..tahniah blog semakin cantik

    ReplyDelete
  3. salam kenal mas. ana dari segmen inani :)

    gud luck utk segmen by aku penghibur hehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
    Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

    ReplyDelete
  5. hi mas... ingat aku tak? hehe

    ReplyDelete
  6. Good lak Kak Mas yang keemasan... Selamat Bersegmentasi.... :)

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya mas...menang jangna lupa belanja saya :p

    ReplyDelete
  8. nak join jugak lepas ni

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan buat Mastura... saya datang dari segmen yang sama iaitu Segmen Cash RM500 by Aku Penghibur. Ada masa jpm lawati blog saya. semoga berjaya. TQ...

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  11. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (68) review (62) info (58) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)