REZEKI HARI JUMAAT

by - May 29, 2015


Assalammualaikum & Selamat Petang....


Alhamdulillah, Isnin lepas 25/05/2015 dapat emel daripada Staff Zalora untuk bekerjasama dengan Zalora... Wow masa baca emel teruja sangat rasa... Tak sangka blog picisan ini terpilihkan.. Itulah yang selalu diperkatakan, rezeki datang tanpa mengira bentuk, waktu dan pangkat.... Chewahh gitu... 

Jadi tanpa melengahkan waktu dengan tawaran voucher RM100.00, KH pun terima dengan sangat-sangat berbesar hati... Serius teruja sangat...teruja teruja teruja okay...hahahaha.. (over bak ang)...


Lepas selesaikan tugasan yang Zalora bagi , seperti yang dijanjikan, pihak Zalora memberikan code voucher bernilai RM 100.00 pada KH... YEAYYYYY... Rezeki Hari Jumaat... ALHAMDULILLAH...

Okay, tak sampai 2jam dapat voucher apalagi, KH pun geledah website ZALORA... geledah punya geledah akhirnya jumpa yang terpikat dihati... Sekarang ni tak sabar nak tunggu barang sampai... Nak tau apa barangnya???... STAY TUNE!!!.. hehehe...

Kepada korang korang yang nak cari baju raya, klik dekat sini. Serius cantik cantik semua, boleh menjadikan si pemakainya tampak elegan dan menarik...harga pun berpatutan....



*** Ingatkan bulan ni tak dapat shopping..rupanya....Alhamdulillah, perancangan ALLAH lebih baik untuk hambaNya...  


Wassalam



You May Also Like

6 Luahan Hearty

  1. meletops lah baju raya hang tahun ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..baju raya kt sana harga cantik sangat..hihi

      Delete
  2. syukur alhamdulillah..tahniah dgn rezeki tu mas

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)