~WELCOME BACK~

by - April 24, 2015

Assalammualaikum & Selamat Petang Semua...

Alhamdulillah isnin lepas KH dah dapat kerja semula... so dah tak tanam anggur lagi...hehe.. Tentu korang nak tau kan KH kerja kat mana?? company apa?? Alahai nak bagitau pun segan... huhu... (tarik gebor tutup muka)... hahaha


Sebenarnya KH kerja semula dekat office lama... dah buat farewell bagai (kat entri ni) tup tup kerja balik dekat situ... krik krik..Atas faktor-faktor tertentu KH setuju... lagipun kawan-kawan dengan environment dekat situ memang best...dorang semua sporting macam geng EFG juga...Sayang korang ketat ketat... hehe...


Rahsia ALLAH tiada siapa yang tau... kita merancang, DIA yang menentukan... Fikir positif je sekarang.. Redha dalam pasrah... ALLAH bagi yang terbaik untuk hambaNYA kan... :)


ALLAH maha berkuasa
Gambar sekadar hiasan...

Wassalam







You May Also Like

6 Luahan Hearty

  1. keje kat manaaaaaa tuu....?? hehehehe... ce share skit... :)

    ReplyDelete
  2. takpe KH, janji rezeki halal dan kita happy kan....

    ReplyDelete
  3. keje kat mane..awak awak keje kat mne..hahahha.. :D peaceee

    ReplyDelete
  4. asalkan colleague semua awesome2, okay la tu :)

    ReplyDelete
  5. x pe keje tempat lama semula...rezeki tu

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)