~CARA MENDAPATKAN CPUV CAMPAIGN DARI NUFFNANG~

by - April 01, 2015


Assalammualaikum  & Selamat Malam...

Semalam time blogwalking kat blog anajingga, dia ada bagi tips-tips bagaimana nak dapatkan iklan dari Nuffnang... Salah satunye adalah dengan menghantar tiket ke Nuffnang...
 So, tanpa membuang masa saya pun terus log in Nuffnang- klik contact us- submit ticket..


Dannnn tadi g r cek jawapan kat find tiket.. Alhamdulillah pantas betul Staff Nuffnang ni respon kan.. So ni lah jawapan kepada permasalahan saya tu.. hehe..

Hah dah terjawab kan .. ok.. sekarang masanya tok tingkatkan pengunjung... Cara yang paling mudah adalah dengan rerajin r berblogwalking yer Cik Mas.. hihihi...
Papepun tq kepada Nuffnang sudi layan mesej dari saya.. :)

Wassalam..



You May Also Like

3 Luahan Hearty

  1. Good luck. Moga mendapat income yang stabil dengan Nuffnang... Zumal singgah berblogwalking dan follow sini ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. insya-ALLAH.. moga ade rezki dgn nuffnang..hehe..

      Delete
  2. Assalam.. thanx blogwalking ke belog sy. Sheila pun tgh berusaha nk tingkatkan pengunjung ni. Harapnya ade la eezeki kat nuffnang.. :)

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)