~ANGRY BIRD OH ANGRY BIRD~

by - April 16, 2015

Assalammualaikum & Selamat Malam Semua... 

Yeay..  Ni r koleksi angry bird yang KH kumpul start dari angry bird ni popular sampai lani.. ada gak yang kengkawan bagi & ada gak kakak KH yang bagi.. hehehe ...tak tau r macam mane boleh terjerumus ke lembah ni.. 


si kuning angry bird

angry bird

Terus terang KH kate bile tengok si angry bird ni rase tenang je.. lagi lagi si kuning... alahai shomeell nye.. hihi..

Tapi persoalan yang sering bermain difikiran ni, sesuai ke umur macam KH ni nak kumpul si shomeell ni???.. hahaha.. oh Ya ALLAH, help me.. :(


Wassalam..

You May Also Like

7 Luahan Hearty

  1. Sesuai je Mas nak kumpulkan barang kesukaan kita. Pasni boleh kasi kat anak pulak. hehe

    #efg

    ReplyDelete
  2. banyak nyee angry bird .....

    ReplyDelete
  3. aku tau.. ko suke angry bird ni sebab die kaler oren2 sikit kan. =P

    ReplyDelete
  4. sesuai aja kalau dah minat

    ReplyDelete
  5. perghh banyaknye angry bird hehe

    ReplyDelete
  6. ala...boleh je x perlu nk ukur dari segi usia

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)