~ANGRY BIRD OH ANGRY BIRD~

April 16, 2015

Assalammualaikum dan Selamat Malam Semua... Yeay..  Inilah koleksi angry bird yang MD kumpul start dari angry bird ni popular sampai sekarang.. ada jugak yang kawan-kawan bagi dan ada jugak kakak MD yang bagi.. hehehe ...tak taulah macam mana boleh terjerumus ke lembah ni.. LOL


si kuning angry bird, koleksi angry bird
si kuning angry bird

angry bird, koleksi angry bird
love it

Terus terang MD kata bila tengok si angry bird ni rasa tenang je.. lagi lagi si kuning... alahai shomeell nya.. hihihi..

Tapi persoalan yang sering bermain difikiran ni, sesuai ke umur macam MD ni nak kumpul si shomeell ni???.. hahaha.. oh Ya ALLAH, help me.. :(


Wassalam..

You Might Also Like

7 Luahan Hearty

  1. Sesuai je Mas nak kumpulkan barang kesukaan kita. Pasni boleh kasi kat anak pulak. hehe

    #efg

    ReplyDelete
  2. banyak nyee angry bird .....

    ReplyDelete
  3. aku tau.. ko suke angry bird ni sebab die kaler oren2 sikit kan. =P

    ReplyDelete
  4. sesuai aja kalau dah minat

    ReplyDelete
  5. perghh banyaknye angry bird hehe

    ReplyDelete
  6. ala...boleh je x perlu nk ukur dari segi usia

    ReplyDelete

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);