~KEMPEN SIMPAN EMAS 1GRAM 1BULAN BERSAMA POWERGOLD.BIZ - PART 2~

by - March 06, 2015



Assalammualaikummm  & Selamat Petang... 

Hari ini nak story pasal emas lagi..Alhamdulillah ALLAH bukak kan jalan tok saya jadi Goldsaver..
Before ni simpan duit.. tapi entah nape tak pernah bertambah pun duit.. kalau bertambah pun, sekejap je.. pastu g kuarkan balik.. g shopping r..bayo utang keliling pinggang r..senang kate macam-macam r dibuat dengan duit tu.. so bila dah kuarkan tu, memang susah dan payah r kan nak simpan balik...tol tak??tol tak??
Macam mana ek saya boleh terjebak dalam Powergold ni??
Nah, ini jawapannya..Untuk pengetahuan semua, hari-hari keluar kat wall saya, kawan post pasal kebaikan simpan emas ni... dan dia siap kate dengan Powergold ni leh jana income sekali sebab dorang sediakan banyak bonus tok ahli... kite akan dapat balik RM1 untuk 1gram emas yang kite beli..bayangkan kalau kite beli 5gram emas, kite dapat RM5..kalau 10gram???..kalau 50gram???..kalau 100gram???..bak kate Nabil Raja Lawak "lu pikirlah sendiri"..hehe..dari situ boleh r nak langsaikan utang PTPTN yang bertimbun tu... kan kan..
So, lepas fikir fikir balik..memang pejam mate je r kuarkan modal tok jadi ahli...RM456..Zaman sekarang tak besar mane pon..daripada membazir g shopping baik beli emas kan..lagi berpekdah..hehe.. Memang pejam mate lock duit saya dengan emas.. sekurang kurang nya sebulan 1gram simpan.. ^_^
Saya pegang kate kate sifu saya ni "Orang ada duit belum tentu ada emas.. orang ada emas, sah-sah ada duit.. sbb apa? Sbb emas tu boleh ditukarkan pada duit balik bila kita terdesak nk guna duit.."
Insya-ALLAH..rezeki itu datang tepat pada masanya..yang penting berani mencuba dan berusaha..ALLAHUAKBAR..


Semoga Impian Saya Tercapai... 

1GRAM 1BULAN... 
MONEY TO GOLD, GRAM TO KILOS SEE YOU IN 2020 

Sesape yg berminat nak jadi goldsaver leh whatsapp saya (0136078305) 

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)