~Cara meningkatkan trafik blog~

by - March 30, 2015


Assalammualaikum & Selamat Pagi...

Wahhh sejak sejak jobless ni rajin plak den menghapdate blog kan...hihi

Ok kali ni nak share dengan blogger baru & lama camne cara kite nak meningkatkan trafik blog kite...

Caranye mudahnya... Anda hanya perlu melakukan submit blog anda ke Google blog search yang sudah disediakan oleh Google. Klik disini untuk alat submiter Google BlogSearch.


Cara Meningkatkan Pengunjung Blog
page ni akan keluar




Kemuadian anda hanya perlu Copy paste url atau domain blog anda pada kotak Your blog's address tanpa menggunakan http:// seperti contoh, kemudian klik Submit Blog. Pastu blog anda akan tersenarai di Google...

Sekian..selamat mencuba..

Wassalam....

You May Also Like

7 Luahan Hearty

  1. dah baca entry ni n dah buat pun... lain x de... yes and i clicked physiogel ads heheheehe tolong klik ad saye sama erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. :).. dh click ads kt En Halim gak.. :)

      Delete
  2. all the best, sebenar banyak lagi teknik yang boleh dilakukan kan untuk menaikkan uv/pv blog, kena rajin2 menuntut ilmu kan KH :) singgah pagi ke sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis anajingga.. yeke, tu r baru nak belajo ni..huhu.. :)

      Delete
  3. Wah menarik nie, terima kasih berkongsi...

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (71) review (65) info (62) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)