UMRAH BERSAMA EIMAN TRAVEL & TOURS - DAY 5

by - January 19, 2015





ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI KENGKAWAN.. ^_^


CONTINUE....


DAY 5...

MASJID NABAWI 

Hari ni last day kat Madinah..so before berangkat ke Mekah, kami pergi ke Masjid Nabawi untuk mengucapkan Selamat Tinggal pada Rasulullah (ada nama khas dia tp x ingat da).. hoho... Sebenarnya kalau nak masuk dlm masjid ni akan ada polis yg check beg kite sbb fon dan kamera tidak dibenarkan bawa.. tapi semua bergantung pada nasib n rezeki..time ni serius aku terlupa so bile dah smpai depan polis tu mmg doa panjang r kan..Alhamdulillah, dia dh pegang dah kamera ni tapi dalam sarung r, dia belek2 pastu dia masukkan balik dalam beg..perasaan time tu ALLAH je yg tau..serikk mak nokss...















seberang pagar tu Perkuburan Baqi'.. 




WADI KUDAI

Berhenti kat wadi kudai tok makan tengahari..serius nasi arab kat sini sedap..satu dulang makan 4 orang memang licin..hehe tapi x sempat nak snap pic sbb dah kena terkam dulu..hihi..








ANJUM HOTEL MEKAH

Alhamdulillah tepat jam 7 malam kami tiba di Mekah.. tapi macam dah malam sangat.. disebabkan Mekah mengalami musim sejuk so siang kat sana pendek n malam panjang.. zzz





SEKIAN UTK DAY 5

TO BE CONTINUE... ^_^

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)