~ACtUAlly He's My NepHEW-PART 2~

August 27, 2013


Assalammualaikum dan Salam Syawal...Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk mencoretkan barang seayat dua disini.. nampaknya now onwards entry hakak akan dipenuhi dengan cerita-cerita mengenai Muhammad Uwais Zulqarnain jelah yer.. hehehehe

Feeling??..over excited sesangat..kalau ada orang tanye feeling first time tengok dia, actually memang rasa teramat sebak..tak percaya pon ada jugak..terfikir sejenak, ya ALLAH, besar sungguh kuasaMu.. ini baru anak orang, kalau anak sendiri mau banjir rumah dibuatnya.. huhu...Hakak paling suka time dia menangis sebab macam bunyi orang start enjin kereta tak hidup-hidup..tiap kali dia menangis tentu kamiorg semua mengajuk termasuk ibu dia..hahahaha..

Yess, bile bercakap pasal cucu sulung memanglah dia akan jadi perhatian kan...Tok Ayah biasa balik kerja lepas dinner dalam 8.30 trus masuk bilik tak keluar-keluar dah, bila ada cucu ni balik kerja main-main dulu, kacau cucu tidur then pukul 10 malam baru naik tidur.. pagi pulak tak terus pergi kerja, sanggup tu hantar hakak dulu dekat komuter S19 pastu balik main-main dengan cucu, ajak pergi kedai acheh dulu baru pergi kerja.. ^_^

Mak Toknya pulak asal pagi je turun bawah tanya hakak "Zulqarnainnya  tak bangun lagi??"..yang peliknya ada ke patut tnya hakak..tanyalah ibu dengan ayah dia..haishhlah.. tadi pagi depa balik-balik masjid je terus ketuk pintu bilik kakak...rindu dah kat cucu...hikhikhik

So, memang betollah orang kata "parent kita kalau cucu sulung memang depa sayang lebih..sayang mengalahkan anak sendiri..uwaaaaa...

Cukup setakat arini cite sal dak kuat tido ni..Jom layan gambar je r..

~Takitnye tgn saya, kt spital ari-ari doktor cocok ;( ~

newborn, uwais zulqarnain
~Mokde kacau saya tido..mencikkk~

newborn, uwais zulqarnain
~Bila ibu pakaikan topi cmni, ramai kata sy ni gugurl..uwaaa~


Ni saja gambar yang ada.. 

Sekian, Wassalam.. ^_^

You Might Also Like

0 Luahan Hearty

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);