~ACtUAlly He's My NepHEW-PART 2~

by - August 27, 2013

http://1.bp.blogspot.com/-Jb_yXDRveZc/TbduQP_4BuI/AAAAAAAABX0/IACI18kQv1s/s1600/bismillah.jpg 

Assalammualaikum & Salam Syawal...

Alhamdulillah masih diberi kesempatan tok mencoretkan barang seayat dua disini.. nmpak nye now onwards entry aku akan dipenuhi dengan cerita2 pasal Muhammad Uwais Zulqarnain je r yer.. 

Feeling??..ober excited sesangat..kalau ada org tnye feeling first time tgk dia, actually mmg rase teramat sebak..x caya pon ada gak..terfikir sejenak, ya ALLAH, besar sungguh kuasa mu.. ini baru anak org, klu anak sendiri mau banjir umah di watnye.. huhu...Aku paling suka time dia nanges coz mcm bunyi org start enjin kete x idup2..tiap kali dia nanges tentu kamiorg sume mengajuk termasuk ibu dia..hahahaha..

Yess, bile bercakap pasal cucu sulung mmg r dia akan jadi perhatian kan...tok ayah biasa balik keje pas dinner dalam 8.30 trus masuk bilik x kua2 dah, bile ada cucu ni balik keje maen2 dulu, kacau cucu tido then kol 10 mlm baru naek tido.. pagi plak x trus g keje, sanggup tu anta aku dulu g komuter S19 pastu balik men2 ngan cucu, ajak g kedai acheh dulu baru p keje.. ^_^

Mak toknye plak asal pagi je turun bawah tanye aku "Zulqarnainnya  xbangun lagi??"..yg peliknye ada ke patut tnye aku..tnye r ibu ngan ayah dia..haishh r.. td pagi depa balik2 masjid je trus ketuk pintu bilik kakak aku...rindu dh kt cucu...hikhikhik

So mmg btol r org kata "parent kite kalau cucu sulung mmg depa sayang lebih..sayang mengalahkan anak sendiri..uwaaaaa...

Cukup setakat arini cite sal dak kuat tido ni..Jom layan gambar je r..

~Takitnye tgn saya, kt spital ari-ari doktor cocok ;( ~

~Mokde kacau saya tido..mencikkk~

~Bila ibu pakaikan topi cmni, ramai kata sy ni gugurl..uwaaa~


 
Ni je gambar yg ade.. Nex time Mokde cite lagi yer...

Sekian, Wassalam.. ^_^

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (71) review (65) info (62) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)