My iNcik Boyfie=)

October 20, 2011

DiPerSembahkaN diLAYAR pERAK bOYFIe aku yang kiut miut...

TADA....
---------------------------------




-------------------------



------------






 Dah macam pembaca mohor besar raja-raja je..hehehehe



Muke excited nk men bunga api..~lalalala~




Hahahaha..boyfieku yang paling bertuah..


Mat Payung...Hihihi...






 Bersemangat antar abang p sekolah..



 Hahahaha....nak camera???jangan harap....








 mOdel Buah-Buahan TEmPATAN...











 ..mantap tu..





kasih Seorang Abang...



                                         

Tenang Dalam Debaran...









Santai...


Dibawah ni antara dialog-dialog kami yang aku paling suke :


i. Me: Adik tepon ni sbb rindu ude ker???

Boyfie: Iyelah apalagi..

(Jawapan cam orang dewasa..begitu gentlemen sekali...i loike..)

ii. Boyfie: Ude suke adik kan? (sambil terkeseng-keseng dibalik pintu)

Me: (terus gelak dlm keadaan terkejut) hahahaha...iye r, ude suke adik, sayang sgt kt adik...


iii. Boyfie: Adik sayang ude.... 

My sis: Adik x sayang angah ker??cian angah...

Boyfie: Angah dh ade abang ngah...

Me: Hahahaha..ude pun sayang adik gak...muahhhhh (sambil puluk cium die)
iv. De sehari tu aku tumpang parent die g keje then bapak die drop aku kt tepi bus stop sblh sime darby...then die tanye mak die...

Boyfie: Kelapa ude tak bawak adik, adik sayang ude..

His Mom: Ude keje lah x leh bawak adik....

Me: (sangat terharu)
Tok pengetahuan adik, ude pun sayang adik sangat-sangat...Seminggu xjumpe rase cam kosong je idup ni...I LUV U N MISS U SO MUCH MELO..tapi nnt bile adik dah besau ude xleh nk cium adik lagi...xleh nk manja-manja dgn adik lagi...sedeynye...xnak pikir...=(

You Might Also Like

1 Luahan Hearty

  1. suka lah gambar aniq suap si amer tu

    menyentuh ke kalbu ke.. huhu

    ReplyDelete

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);