My iNcik Boyfie=)

by - October 20, 2011

DiPerSembahkaN diLAYAR pERAK bOYFIe aku yang kiut miut...

TADA....
---------------------------------




-------------------------



------------






 Dah macam pembaca mohor besar raja-raja je..hehehehe



Muke excited nk men bunga api..~lalalala~




Hahahaha..boyfieku yang paling bertuah..


Mat Payung...Hihihi...






 Bersemangat antar abang p sekolah..



 Hahahaha....nak camera???jangan harap....








 mOdel Buah-Buahan TEmPATAN...











 ..mantap tu..





kasih Seorang Abang...



                                         

Tenang Dalam Debaran...









Santai...


Dibawah ni antara dialog-dialog kami yang aku paling suke :


i. Me: Adik tepon ni sbb rindu ude ker???

Boyfie: Iyelah apalagi..

(Jawapan cam orang dewasa..begitu gentlemen sekali...i loike..)

ii. Boyfie: Ude suke adik kan? (sambil terkeseng-keseng dibalik pintu)

Me: (terus gelak dlm keadaan terkejut) hahahaha...iye r, ude suke adik, sayang sgt kt adik...


iii. Boyfie: Adik sayang ude.... 

My sis: Adik x sayang angah ker??cian angah...

Boyfie: Angah dh ade abang ngah...

Me: Hahahaha..ude pun sayang adik gak...muahhhhh (sambil puluk cium die)
iv. De sehari tu aku tumpang parent die g keje then bapak die drop aku kt tepi bus stop sblh sime darby...then die tanye mak die...

Boyfie: Kelapa ude tak bawak adik, adik sayang ude..

His Mom: Ude keje lah x leh bawak adik....

Me: (sangat terharu)
Tok pengetahuan adik, ude pun sayang adik sangat-sangat...Seminggu xjumpe rase cam kosong je idup ni...I LUV U N MISS U SO MUCH MELO..tapi nnt bile adik dah besau ude xleh nk cium adik lagi...xleh nk manja-manja dgn adik lagi...sedeynye...xnak pikir...=(

You May Also Like

1 Luahan Hearty

  1. suka lah gambar aniq suap si amer tu

    menyentuh ke kalbu ke.. huhu

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)