~AMEER'S BESDAY~

August 15, 2014


Assalammualaikum dan Selamat Petang...Yeayyyy... 3 Ogos lepas kami celebrate birthday adik Ameer ni... Mama dia whatsapp hakak suruh buatkan surprise birthday dekat dia..Pasainya, tiap-tiap tahun duduk mengungkit asyik-asyik birthday Abang Aniq je jemput ramai orang..kalau birthday adik yang ada mak dengan ayah je..hohoho..(mak dan ayah tu mak ayah hakaklahkan)...hahaaha..LOL..


So tahun ni mama dia buat surprise sikit dekat Adik Ameer, nak bagi hilang penyakit sentap sentap dalam diri dia tu..hahaha...Alang-alang terkena time raya so mak ayah hakak panggillah jiran tetangga yang ada... Memang ramailahkan...Seronok sangatlah Adik Ameer ni...

Masa dia sampai rumah hakak tu, bukak je pintu kami pecahkan belon untuk terkejutkan dia sambil menyanyi lagu birthday...tuptup boleh pulak dia cakap :-

adik: " besday adik 4 haribulan Ogos..bukan hari ni"...(sambil terkeseng keseng malu)..
aku: eh bukan ey??..kalau cmtu adik g r balik...haha..xnk ey??
adik: (menggangguk)
aku : terharu tak???
adik : terharu...
aku : eleh mcm xterharu pon...
adik: iye..yg ni baru adik terharu..adik tak merajuk..kalau sambut besday abg aniq je baru r adik merajuk..
aku : hahahaha...

Ok, jom layan gambar yang tak seberapa ni.. kek tu hakak deco sendiri..beli kek coklat 2 biji yang jenis panjang dekat NSK then ubahsuai jadi nombor 7...sangat sangat mencabar hokay..tapi demi Adik Ameer  hakak gagahkan jua..pukul 2 pagi baru siap deco..hohoho..

birthday celebration, surprise birthday party, ameer asyraf, deko kek nombor 7
simple celebration

birthday celebration, surprise birthday party, ameer asyraf, deko kek nombor 7

HAPPY BIRTHDAY AMEER...SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH.. 

UDE SAYANG ADIK SESANGAT..MUAHHHH....

*Alamak adik, duit ghaye ude tak bagi lagilah...tahun depan jelah yer...hahaha

Wassalam....

You Might Also Like

0 Luahan Hearty

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);