~AMEER'S BESDAY~

by - August 15, 2014


Assalammualaikum & Selamat Petang Kengkawan...

Yeayyyy... 3 Ogos lepas kami celebrate besday adik Ameer ni... Mama dia wassup aku suh watkan seprise besday kat dia..Pasai nya, tiap2 tahun dok ngungkit asyik2 besday abg Aniq je jemput ramai org..kalau besday adik yg ade mak ngan ayah je..hoho..(mak & ayah tu mak ayah aku r kan)...hahaaha..cian dia..so tahun ni mama dia wt seprise r ckit kat dia, nak bg ilang penyakit sentap sentap dalam diri dia tu..haha...Alang2 terkena time raya so mak ayah aku pggil r jiran tetangga yg ade... So mmg ramai r kan.. Mmg seronok sgt r dak Ameer ni...

Time dia sampai umah aku tu, bukak je pintu kami pecahkan belon tok terkejut kan dia sambil nyanyi lagu besday...tuptup boleh plak dia cakap :-

adik: " besday adik 4 haribulan Ogos..bukan hari ni"...(sambil terkeseng keseng malu)..
aku: eh bukan ey??..kalau cmtu adik g r balik...haha..xnk ey??
adik: (menggangguk)
aku : terharu tak???
adik : terharu...
aku : eleh mcm xterharu pon...
adik: iye..yg ni baru adik terharu..adik tak merajuk..kalau sambut besday abg aniq je baru r adik merajuk..
aku : hahahaha...

Ok, jom layan gambar yg x seberape ni.. kek tu aku deco sendiri..beli kek coklat 2 biji yg jenis panjang tu kt nsk then ubahsuai jadi no 7...mmg sgt mencabar..tp demi si kecik Ameer  ku gagahkan jua..pukul 2pagi baru siap deco..hoho..



HAPPY BIRTHDAY AMEER...SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEH.. 

UDE SAYANG ADIK SESANGAT..MUAHHHH....

*Alamak adik, duit ghaye ude x bg lagi r...tahun depan je r yer...hahaha

Sekian....

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)