#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

February 07, 2019

Assalammualaikum Dunia.... Lamanya lahai tak join giveaway... Agak-agak lebih kurang 2-3 tahun, sejak busy nak kahwin dedulu...hahahaha... Baru ni berkesempatan nak join balik... Punyalah semangat gigih MD mencari tahun lahir Mrs Pip...hahahaha... harap-harap betullah yer Mrs Pip...

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip


#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019)

nak join pun senang saja .. mrs pip tak kenakan syarat2 yang susah ...
1/ kena share banner atas kat blog masing masing, dan seperti biasa perlu backlink kan kat entry ni

2/ follow lah blog mrs pip 

3/ kalau boleh, followlah juga akaun IG, Twitter dan FB Page mrs pip ... ala, kat sidebar tu ada button social media account mrs pip, korang klik dan follow ya (thanks)

4/ buat tajuk #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip kat entry blog korang

5/ Giveaway ni berlangsung sepanjang bulan Febuari 2019 , dan hari terakhir ialah pada 28/02/2019 jam 8 malam

6/ Hadiah akan diumumkan kemudian (tunggu hadiah dah siap, nanti mrs pip info kat korang apa hadiah untuk giveaway ni)

7/ Dah buat entry kat blog korang, jangan lupa letak LINK entry korang kat ruang komen di bawah T_T

8/ dan bonus extra hadiah kepada mereka yang boleh meneka Tarikh Lahir (DD/MM/YY) mrs pip dengan TEPAT . Tekaan perlu dibuat bermula entry ini dipublish sehingga 10 Febuari 2019, sesiapa yang meneka selepas 10 Febuari, maka entry utk meneka tarikh lahir mrs pip dikira batal ok. - 
Birthday Mrs Pip 18 February 1979

9/ mrs pip sediakan hadiah untuk lebih dari seorang pemenang giveaway ni + extra pemenang untuk mereka yang meneka tarikh lahir mrs pip dengan TEPAT. korang teka kat ruang komen pun boleh, tulis kat dalam entry korang pun ok juga.

10/ sila nyatakan salah satu entry di blog mrs pip yang korang suka T_T dan dah korang suka entry tu, sila sila komen entry tu tau, kot kot korang komen sedap mrs pip baca, manatau dapat surprise gift sempena PENGKOMEN YANG BEST.

tu saja syarat syarat nya ... ok ke tak ni? ciaciacia ... 

Wassalam

You Might Also Like

3 Luahan Hearty

  1. Goodluck! I pun join giveaway ni 😊

    https://goodcry.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  2. jalan2
    #jmbelog
    https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  3. thanks join GA mrs pip dan good luck ..

    ReplyDelete

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);