PERSONALISED PUZZLE DAN ROMPERS UNTUK SI KECIL DI PRINTCIOUS

November 05, 2018

Assalammualaikum Dunia.... Baru sempat nak update blog yang agak lama terbengkalai ni...huhuhu... Entri sebelum ni MD ade bagitau step-step macam mana kalau kite nak personalised gambar kite atau insan tersayang pada produk-produk yang terdapat di PRINTCIOUS kan... >>> PERSONALISED HADIAH UNTUK YANG TERSAYANG HANYA DI PRINTCIOUS .... Hah nah, kali ini dengan sukacitanya MD personalised gambar anakanda Faiq Hafiey dekat puzzle... Rarekan... hehehehe... Plus, MD customised kan gambar dinosaur kegemaran abah dia dekat ROMPERS... smartnya lahai...

PERSONALISED PUZZLE DAN ROMPERS UNTUK SI KECIL DI PRINTCIOUS 


printcious, personalised hadiah untuk insan tersayang, karangan SPM


Bila hari-hari amek gambar anak untuk kenangan takkan nak biarkan dalam handphone saje kan... kalau nak cuci satu-satu macam banyak pulak... so dengan service yang Printcious sediakan dapatlah kolajkan gambar Faiq dan personalised dekat puzzle... 

Di Printcious kite boleh edit gambar ikut sesuka hati kite... Bila dah puas hati, submit order dan pihak Printcious akan printkan je... Warna printing daripada Printcious memang puas hati sangat... Dah banyak kali jugak MD gunakan perkhidmatan Printcious ni...


Sebelum ni pernah personalised bantal untuk Mommy Irra, mouse pad untuk blogger Efa Othman, dan beberapa blogger laen.. tak ingat nama dah..hihiihii... Biasanya order akan siap di proceed dalam masa 7 hari macam tu... Pihak Printcious akan caj postages dalam RM8.00 sahaja... takdelah mahal sangat... kannnn....

Taraaaa, nilah hasil daripada MD personalised gambar Faiq... Pilih dari dia dalam perut sampai umur dia 3 bulan... Sekurang-kurangnya ada jugak kenangan untuk dia nanti...hehehe #makdiayanggedix.... Tang rompers pulak sebenarnya MD saje nak buat surprise untuk abah dia coz abah dia yang beria minat Dinosaur ni... kalau boleh semua barang anak nak ada Dinosaur... comey katenya...hihihihi... Gambar Dino MD google je...hahahahaa... Lepas edit, dah puas hati terus submit... sekali sampai, Ya Allah cuteness overload pulak tengok Dino ni....#Ehterpujihasiltangansendiripulak ... ngeee....rompers tu pilih saiz 9 bulan tapi anak pakai dah ngam-ngam da... ayoyoyoyo... kena framekan jelah kalau tak muat nanti...huhuhuhuhu... 


printcious, personalised hadiah untuk insan tersayang, karangan SPM

Pada korang yang tercari-cari lagi nak bagi present ape untuk insan tersayang, personalised lah hadiah korang di Printcious ... Highly recommended tau... Bukan saja dapat diskaun malah free postages bagi belian lebih RM60.00... Syiokkan... material yang digunakan pun berkualiti sangat...gerenti puas hati...


printcious, personalised hadiah untuk insan tersayang, karangan SPM
tak nampak sangat pulak pic dino tu..hihihi


Wassalam

You Might Also Like

1 Luahan Hearty

  1. Murni pon masih ada voucher 100 dekat Printcious..nak start mengoder laa ni

    ReplyDelete

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);