BATERI KONG SELEPAS JAM 12 MALAM AREA LEMBAH KLANG DAN SEAREANYA... SIAPA YANG PERLU DIHUBUNGI?

by - October 09, 2017

Assalamualaikum Dunia... Balik dari makan malam Sabtu lepas dekat Restoren Gemilang Tomyam, Pandan Indah, Ampang, tiba-tiba enjin kereta Mr Uber takmo hidup... Puas dah dia start tapi enjin kereta still berdegil takmo hidup... 😭😭😭  ... Mr Uber cakap bateri konglah ni... MD tanye takkanlah bateri kong, belum setahun lagi kan?... Dia jawab sebab tadi siang dah jadi masa dia kat airport.. time tu mintak tolong kawan dia jumperkan... Ni tengah-tengah malam, takkan nak kacau kawan-kawan pulak kan... Terus Mr Uber mintak nombor telefon bateriku.com dari MD sebab before ni MD ade review berkenaan servis bateriku.com...

BATERI KONG SELEPAS JAM 12 MALAM... AJ CAR BATTERY SEDIA MEMBANTU

bateri kong, kedai menjual bateri kenderaan dan penghantaran bateri, AJ Car Battery


Masa talian disambungkan,  jam ketika itu menunjukkan pukul 12 lebih malam, operator bateriku.com bagitahu yang servis dorang sediakan sehingga jam 11.00 malam sahaja... Yang terbaiknya, pihak bateriku.com tidak melepaskan tangan begitu saje... Operator memberikan nombor telefon rakan kongsi mereka iaitu Encik Bakhtiar, akan tetapi servis penukaran bateri yang disediakan oleh Encik Bakhtiar juga sehingga jam 11.00 malam saje... Mr Uber tanya Encik Bakhtiar kot-kot dia ada contact lain yang boleh dihubungi dan menyediakan perkhidmatan menukar dan menghantar bateri selepas jam 12malam... 

Encik Bakhtiar memberikan nombor telefon Encik Hafiz daripada syarikat AJ Car Battery... Alhamdulillah rezeki kami... Kami tidak perlu menunggu lama kerana kebetulan Encik Hafiz baru saje selesai menukar bateri pelanggan di Maluri dan membawa extra bateri baru alza... Kalau tak, kena tunggu lama sikit sebab Encik Hafiz terpaksa patah balik ke Puchong (bengkel) untuk mengambil bateri baru...

Pekhidmatan yang disediakan oleh AJ Car Battery meliputi area Shah Alam, Klang, Subang USJ, PJ, Lembah Klang, Puchong, Putrajaya dan Cyberjaya dan even selepas pukul 12 malam diorang akan datang untuk membantu menukarkan bateri...

Harga bagi setiap bateri juga tidak mahal... Macam bateri kereta Alza harga yang dikenakan kat kitorang dalam RM 185.00... Yang menariknya tiada cas tambahan dikenakan walaupun selepas jam 12malam...

Korang-korang yang berada area KL dan sewaktu dengannya bolehlah simpan contact AJ Car Battery... So kalau tetibe bateri kong tetengah malam senang nak contact yer... Highly recommended... Servis tiptop... 😍😍😍

Contact Information :-
Alamat : Lot 7502 Batu 13 Jalan Klang, Puchong, 47100, Puchong Selangor.
Whatsapp : 0172544376 @ 0192276592




Wassalam

You May Also Like

6 Luahan Hearty

  1. Bagus ada perkhidmatan camni... tak la kena tinggalkan kereta kat tempat rosak... saya pernah kena juga, terpaksa tinggalkan kereta.. nasib baik dah siap parking cantik, kalau tak mesti tuan kedai mengamuk esoknya...

    ReplyDelete
  2. Bagus ada servis mcm nih. Bila bateri kong tengah malam memang kita tak terfikir dan duga langsung kan

    ReplyDelete
  3. cuak betul bila bateri kong tengah malam. miza pernah kena balik dari uptown mujur bukan sorang. Tq MD miza dah simpan num AJ Car Batery sedia kan payung sebelum hujan

    ReplyDelete
  4. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  5. Terbaik ni.. tak perlu risau lagi kalau bateri tiba-tiba kong

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (71) review (65) info (62) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)