SEGMEN BLOGWALKING JANJI KITA

by - April 04, 2017

SEGMEN BLOGWALKING JANJI KITA

Assalammualaikum Dunia... Dalam kesibukan melakukan kerja hakiki dimasa hendak closing dan audit ni, sempat lagi MD join segmen blogwalking janji kita... Syarat-syarat penyertaan untuk segmen blogwalking janji kita ni pun mudah je hokay... Jom r kite support sesame kite...   




segmen blogwalking janji kita, giveaway,  syarat penyertaan
SEGMEN BLOGWALKING JANJI KITA


Syarat-syarat penyertaan :-

1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia.

2. Follow Blog Janji Kita.

3. Add to Circle Google + Mar Mansor

4. Follow Instagram @janji_kita

5. Like page FB Janji Kita

6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini. Buat entri bertajuk "Segmen Blogwalking Janji Kita".

7. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen.

8. Segmen akan tamat pada 5/4/2017 jam 11.59 malam.

❤❤❤❤❤

Hadiah menarik menanti blogger bertuah. Kira lucky draw lah. Apa hadiah tu? Jeng..jeng..jeng..rahsia..
Jemput join ye kawan-kawan semua


Wassalam

You May Also Like

4 Luahan Hearty

  1. wah ada segmen dengan hadiah menarik tu

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya sis.... Janji kita, best nama blog nya...

    ReplyDelete
  3. Wahhh elsa nak join jugaklah nanti!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/04/top-commentators-blog-elsaalicious.html

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)