SENARAI NAMA PEMENANG DOTTERS OF MOHD DIN BIRTHDAY GIVEAWAY

by - June 01, 2015



Assalammualaikum & Selamat Petang...

Seperti yang dijanjikan hari ni MD nak umumkan blogger bertuah untuk segmen "birthday giveaway" ni.. Blogger bertuah ini dipilih melalui cabutan nombor oleh kakak MD melalui dua pemeringkatan...(dah macam iklan minyak masak saji pulak.. 2 kali baru cukup syarat... hehehe)...




giveaway, segmen, suka suka, birthday girl
Step 1.1 - Tulis no peserta

Step 1.2 - Lipat & Masukkan Dalam Balang... Goncang-goncang ...

Step 1.3 - Pilih enam yang bertuah

Ni antara enam no bertuah

giveaway, segmen, birthday party

Step 2.1 - Cabut no bertuah bersama hadiah yang patut dimenangi


Step 2.2 - No 26 memenangi Floral Mask


Step 2.3 - No 11 memenangi pen dari Singapore (pilih 1)


Step 2.4 - No 03 memenangi pen dari Singapore (pilih 1)


Step 2.5 - No 35 memenangi fridge Magnet dari Vietnam (pilih 1)


Step 2.6 - No 36 memenangi fridge Magnet dari Vietnam (pilih 1)


Step 2.5 - No 08 memenangi fridge Magnet dari Vietnam (pilih 1)




Semua peserta boleh memeriksa senarai anda disini >>>>>>> SENARAI PESERTA DOTTERS OF MOHD DIN BIRTHDAY GIVEAWAY...

Terima kasih semua yang sudi join giveaway dari MD... maaf atas kelewatan mengupdate  entri ini... 
Yang tidak bertuah jangan sedih, cuba lagi disegmen akan datang.... 

*** Kepada pemenang diminta menghantar nama & alamat ke mastura_mohddin@yahoo.com


Wassalam

You May Also Like

9 Luahan Hearty

  1. alhamdulillah rezeki.. tahniah juga kepada pemenang yang lain..

    p/s saya dah email detail..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah forward balik email yang lama kat email ya.. kalau tak dapat just inform jer..

      Delete
  2. tahniah kepada yang bertuah

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua :) Nad number 37, kenapa tak sangkut? Hahah

    ReplyDelete
  4. yeay ! bru hantar detail..hehehe..

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)