~SURPRISE PARTY FOR MY ONE & ONLY BRO IN LAW~

February 02, 2015


Assalammualaikum & Selamat Petang...Tanggal 01 Februari 2015 adalah birthday my abang ipar.. sama dengan hari Wilayah gituuuu...hurmm untung badankannn.. Actually before ni tak pernah pon sambut birthday dia.. Tetibe tahun ni rasa nak sambut pulak sebagai penghargaan dekat dia sebab dah jaga my kakak dan anak buah dengan baik selama ni..hehehe...Macam tetau je apa yang bermain diminda ni tetiba je my kakak mesej bagitau yang dia nak buat surprise dekat husband dia sabtu malam ahad lepas husband dia balik kerja... memang santek sangatlahkan..*wink wink..

So setelah rancangan dipersetujui kami pun order terus rainbow kek dari PANDACOOKISS.. Alhamdulillah  dorang still terima  order kitorang even dah last minute..huhu..  Dan majlis pon berjalan seperti yang dirancang.. <3 <3

kek pelangi buttercream, surprise birthday party, kek buttercream tema italy
Ni design dari my Kakak...

kek pelangi buttercream, surprise birthday party, kek buttercream tema italy
GOGOGO ITALY...

kek pelangi buttercream, surprise birthday party, kek buttercream tema italy
Acara Potong Kek..

Acara Penyampaian Cenderahati..

SEKIAN...

Wassalam

You Might Also Like

0 Luahan Hearty

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);