~SURPRISE PARTY FOR MY ONE & ONLY BRO IN LAW~

by - February 02, 2015


Assalammualaikum & Selamat Petang...

Tanggal 01 Februari 2015 adalah birthday my abg ipooo.. same dgn hari Wilayah teww..hurmm untung r badankannn.. Actually before ni x pernah pon sambut besday dia.. Tetibe tahun ni rase nak sambut plak sebagai penghargaan kat dia sebab dah jage my kakak n anak buah dgn baik selama ni..hehehe...Macam tetau je ape yg bermain diminda ni tetibe je my kakak msj gtau yg dia nk buat surprise kt husband dia sabtu malam ahad lepas husband dia balik keje... mmg santek sgt r kan..*wink wink..

So setelah rancangan dipersetujui kami pon order trus rainbow kek dekat PANDACOOKISS.. Alhamdulillah  dorg still terima  order kitorg even dah last minute..huhu..  N majlis pon berjalan seperti yg dirancang.. <3 <3

Ni design dari my Kakak...

GOGOGO ITALY...

Acara Potong Kek..

Acara Penyampaian Cenderahati..

SEKIAN...

Wassalam

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (68) review (62) info (58) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)