~CERPEN : WARKAH BUAT BEKAS KEKASIH~

by - July 02, 2013

http://1.bp.blogspot.com/-Jb_yXDRveZc/TbduQP_4BuI/AAAAAAAABX0/IACI18kQv1s/s1600/bismillah.jpg 



Assalammualaikum....

To : Ex 
 
Awak...
Harapnya awak sihat2 sahaja yer dan semoga sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta... ^_^

Awak...
Tentu awak pelik kan kenapa saya tulis surat tok awak...even surat ni x smpai pada awak tp saya tau awak tau apa yg sy ingin smpaikan & awak ada memerghati kan saya..Actually awak sentiasa ada disisi saya dari start awak tinggalkan saya hingga kini cuma saya jer yg xtau...tp sori to say cara awak ni langsung tak wat saya rase terharu... =p

Awak...
Hurmmmm.. niat utama sy bukan tok mengganggu kebahagiaan, ketenangan & kedamaian awak sefamily.. tapi tujuan utama saya menulis surat ini coz saya harap sgt2 awak 'bebas' kan saya dr idup awak...YESS!!.. saya tau awak tau apa yg dh jadi dalam idup saya.... mungkin awak sdg bersorak keriangan p hakikat nya sy tau awak pon tgah sakit kn...

Awak..
Terus terang saya katakan, saya x pnah terpikir pon org yg suatu ketika dulu sy pnah syg mungkin cinta, yg byk tolong saya, ingtkn sy, tegur silap sy ++++ sanggup gunakan cara yg ditentang agama utk mendapatkan @  menakluki wanita....

Awak...
Saya harap sgt........'TOLONG BEBASKAN SAYA' dan tolong jgn ganggu org2 disekeliling saya  coz mereka dh banyak bantu saya...atau sy akan gunakan 'kekerasan'...Sesungguhnya ALLAH sentiasa bersama saya...Awak pnah janjikan awak akan lepaskan saya dgn 2 sebab...awak ingtkn!!!!!!...

Awak...
Jagalah keluarga awak baik2...saya sentiasa doakan kebahagiaan awak n family till Jannah..Semoga ALLAH bukakan pintu ati awak tok kembali ke pangkal jalan...

Awak...
Sampai sini saja yg mampu saya ungkapkan...Maapkan salah silap saya selama ni & halalkan segalanya yer...

Wassalam...










 

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)