~MIMPI~PART 4

by - December 03, 2012



This week aku blik umah then ngah duduk2 tu tetibe mak aku kate..cmni perbualan kami:- 

Mak : Eh malam td aku mimpi Ak*al...ko contact lg ey ngan Ak*al?
Aku :  Xde r...(dlm ati, dia dh blok aku nk contact mendenye)...Mimpi apa lagi..(dlm ati nape r nama tu stil wujud lg...)..apa y kua dlm mimpi tu?
Mak :  Dlm mimpi tu aku perasan Ak*al kawen lg...p xnmpak dpn, nmpak blakang je dia ngan bini dia...pakai baju putih...
Aku : Dia nk mati kot...hahahaha...Pastu..
Mak : Perasannye ko beria2 nk g, ayah ko dlm mrh2 p stil bwk gak..dh smpai tu, kakak dia y beria + peramah layan kite...mak dia malu nk jmpe kita..mak tnye r kakak dia, ak*al kawen ngan sape n kakak dia kate dia blik dgn y lame cik.. apa nama nye, sara cmtu r..eh sape bini ak*al ek?
Aku : I******a....
Mak : tp ni sara...pastu time nk balik tu, angah n abg eday smpai(naek kete len) n baru perasan bapak dia sakit..kite pon g tgk pastu ko tau abg eday ko kate apa kt bpk ak*al? dia leh tnye " uncle, what happen to u?...n mak jwb "eday ko xnmpak ke pakcik ni sakit...pastu aku trus terkejut...tgk2 jam dh pukul 3pagi...oo ALLAH kejut aku suh bangun..sedap sgt org ni tido...
Aku : (dlm ati : tu je, ingt mimpi aku kawen ker?ade org lamar aku ker syok ckit..)

*xtau smpai bila nama ni akan hujud dlm idup kami sekeluarga...wuarrrrggggggghhhh...


You May Also Like

1 Luahan Hearty

  1. name tu xkan ilang sbb penah wujud dlm kenangan idup ko..hehehehe...kena kuat je dgr name tu lame2 lali la..heheeh....ok next mimpi

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)