~MIMPI~ PART 1

by - October 03, 2012

Alhamdulillah masih diberi peluang oleh ALLAH S.W.T tok meneruskan idup kt muka bumi ni...
Hari ni rase nk cite sal mimpi mlm td..Mlm td aku mimpi "dia" lagi..not bad..ensem sipi2 nazim othman..
dlm mimpi mlm td tu dia dtg tido kt umah aku, n aku tersangt r xcited tahap gaban..sukenye..time dia tido tu, aku pon wt2 r nk tido kt area2 dia tido..aku kt atas sofa n dia kt bwh...aku perasan time aku wt2 nk tido tu dia pandang aku, n aku pon trus tgk, p dia alih muke dia...then aku lak curi2 pandang muke dia...masyaALLAH, sejuk mata memandang, bile dia pandang blik, aku trus alihkan pndangan..kami masing2 curi2 tgk...hehehe..smpai r, time aku pura2 tido, aku dengo ade pompuan dtg...n aku dengo dia panggil gugurl tu "SAYANG"..WHAT!!..oh "dia" dh de spesel gurl upenye...adeh melepas dey...p apa maksud tu ek?siapa dia ni??...ke aku je y perasan???..semua persoalan tu hanya terungkai satu masa nanti...
nanti kan mimpi seterusnya sal "dia" ni..bubui...



You May Also Like

1 Luahan Hearty

  1. InsyaAllah.. Dah nak dekatlah tu mas :-)

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)