~MIMPI~ PART 2

by - October 15, 2012

Assalammualaikum...Salam Pagi Isnin...

Pagi ni nak story sal mimpi 2 ari lepas.. Actually before tido tu aku  doa mintak ALLAH bagi petunjuk apa yang menyebabkan payah beno r jodoh nak lekat kt aku ni...huhuhu...then tido tu kuar muka EX aku...atoiyai...susah nk diceritakan p apa isi ati aku berkata maybe aku & family perlu maaf kn dia secara ikhlas n telus kot..aku mmg dh lama pon maaf kn dia p sakit ati tu masih ade lagi n daddy aku smpai skrg pon xleh trima dia even juz sbgai kawan aku..Mak aku dh brape kali gtau daddy aku pesan kt dia jgn sesekali bg aku berhubung ngan Ex aku tu..ooh ayah...selembut2 ati seorg lelaki still masih xleh trima anaknya disakiti...waaaa..lebiu ayah...u r my HERO!!!...HEHEHEHE...
Ni mimpi aku..


OK, sekarang nk citer mimpi mak aku...balik2 jumaat malam tu. tibe2 mak tnye, ko contact lg ey ngan A_ _ _ _ L?...aku jwb r x.. then mak aku kate xtau r sbb aku asik mimpi sal family dia je...mimpi sal kakak dia, sal mak dia, sal mak tiri dia...aku jawab r "ooo dorg rase bersalah kot...nk mintak maap r tu"...p dlm ati aku kuat ckp dorg rindu aku...hehehehe... perasan sungguh r ko ni mas oi..hahahaha...
then aku malas nk bg mak panjang2 kn kisah n aku pon tnye balik.."selain mimpi tu xde mimpi lain ker??"..mak kate ada "mimpi biji pelam yang aku tanam kt belakang umah dh membiak"...1 biji kuar 4 pokok...ntah2 aku nk dpt cucu kembar 4 kot...lambat nk dpt cucu, dpt2 trus 4...hehehehe.."..
Dalam ati aku adeh kesitu plak...aku nk tanye dia xde ke mimpi aku kena pinang ker, mimpi  bakal menantu dia ker?...hihihi...so konklusinye mmg xde r dia mimpi apa y aku nk tnye tu kn...adeh melepas lagi...=(

You May Also Like

1 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)