JadILah Wanita Paling BAHAGIA!!!

by - October 24, 2011





Actually, aku sgt2 suke baca buku ni...aku akan bace time aku rase sunyi, time aku rase nk nanges, rase busan n time jiwa terasa sgt2 kacau...Banyak kata-kata perangsang yang aku suka antaranya : -




Melati kesembilan - Biarlah urusan makhluk menjadi urusan PenciptaNya, biarkan yang mendengki sampai mati, dan biarkan yang memusuhi terlupa...

Mawar kesembilan - Padamkan api kedengkian didadamu dengan memaafkan semua yang pernah berbuat salah kepadamu....

Mutiara ketujuh - Lebih baik mati daripada melakukan perbuatan yang haram 

Bila bace buku ni aku rase sgt tenang...Alhamdulillah...Klu korang nk taw pe lagi yang terkandung dlm buku ni cepat dptkan sekarang sementara stok masih ada di kedai buku berhampiran....Atau kalau de masa terluang t aku share kt blog ni lg k...Wassalam...

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. yeke? jangan lupe share mas
    aku bab2 buku malas sikit nak baca
    blog aku rajin lah.. ehehe

    ReplyDelete
  2. insyaALLAH ade mase t aku coret-coret k..=)

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (59) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)