~gAme~

by - October 25, 2011

Bf : Kita main satu game nk tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcm ni , esok awak tak pyh contact saya . Mksudnya tak pyh text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkt awak okay ? Kita tgok spe menang
Gf : Okay !

... Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat rumah Bf dia Di luar rumah ,ramai orang . Dia mula rasa pelik then trus msok ke rumah . Sekujur tubuh terbaring kaku di dlm rumah . Dan tubuh tu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat kat GF .

Surat yang bertulis :
Sayang , smlm awak dpat hidup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥ ♥ ♥ ♥
~Credit to FB~

You May Also Like

1 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)